logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Adelboldstraat 48, sold

Bent u op zoek naar een instapklare, lichte woning in de karakteristieke en opkomende wijk "Zuilen", dan is Adelboldstraat 48 wellicht iets voor u. Deze gemoderniseerde en goed onderhouden jaren-30 woning heeft 4 kamers en een tuin op het zuidwesten.

De wijk heeft een kindvriendelijk en knus karakter en is mede daardoor populair onder starters. De woning is gelegen in een rustig eenrichtingsstraat met gratis parkeerruimte voor de deur.

Het mooie Julianapark ligt om de hoek net als scholen, speeltuinen, winkels en openbaar vervoer. Het stadscentrum van Utrecht bevindt zich op 15 fietsminuten. Daarnaast bent u snel in de natuur rondom de Vecht, Slot Zuilen, Fort aan de Klop en de Maarsseveense plassen. De gunstige ligging zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2, A12, A27 en A28.
Writen on 12-01-2017
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.