logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Bladstraat 2a, sold

Sfeervolle, lichte, goed onderhouden benedenwoning aan de Bladstraat in hartje Wittevrouwen.

“Met heel veel plezier heb ik zes jaar lang alleen en het laatste jaar samen met mijn vriend in deze sfeervolle benedenwoning in de prachtige wijk Wittevrouwen gewoond.”

De Bladstraat ligt parallel aan de Poortstraat en twee minuten lopen van de Biltstraat. In slechts vijf minuten fiets je naar de karakteristieke binnenstad van Utrecht, maar ook de uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden.

Een goed restaurant, een heerlijk koffietentje, mooie winkels, een supermarkt en het park, ze zitten allemaal op loopafstand van deze mooie, goed onderhouden, lichte woning. Door de rust en gezelligheid, de belangrijkste ingrediënten van Wittevrouwen, ervaar je het wonen echter alsof je in een dorp woont.

De woning is zeven jaar gelden volledig gemoderniseerd waarbij o.a. een nieuwe betonnen vloer is gestort, elektra en waterleidingen zijn vervangen en de keuken, wc en badkamer nieuw zijn ingebouwd.

Kortom, een prachtwoning waar je zonder aanpassingen in kunt trekken.
Writen on 18-08-2016
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.