logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Bremstraat 62 te Utrecht, sold

Deze fijne, compleet gerenoveerde en goed onderhouden hoekwoning ligt in een rustige straat in de gewilde Bloemenbuurt te Utrecht. De woning is karakteristiek, praktisch en heeft een opvallend grote tuin voor in de binnenstad, gelegen op het zuidwesten waardoor er altijd wel een plekje in de zon te vinden is in de zomer. Als hoekwoning is het een heerlijk lichte woning en je kunt achterom via de tuin in de woning komen.

De huidige bewoners hebben de woning vanaf 2010 geheel gerenoveerd en daarbij is gelet op het behoud van karakteristieke elementen én praktisch gebruik. De karakteristieke dakkapel op de voorgevel is behouden passend bij het oorspronkelijke straatbeeld. In de uitbouw is een nieuwe keuken geplaatst. De badkamer inclusief wc is boven nieuw aangebracht, tussen de beide slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Aanvaarding in overleg;

De Bremstraat is rustig en gezellig gelegen nabij het brede winkelaanbod van de Amsterdamsestraatweg (AH, Hema, Bagels & Beans e.d.) en op een paar minuten loopafstand van station Zuilen en het Julianapark. In dit gedeelte van de stad kun je je auto nog vrij parkeren en binnen 10 minuten fietsen sta je in het hartje van de oude binnenstad. Tevens ben je snel in een groene omgeving met de Vecht, Slot Zuilen, Fort aan de Klop en de Maarsseveense Plassen op korte fietsafstand. Ook de uitvalswegen zijn zeer nabij.

Indeling
Entree/hal (0,90 x 1,90m) met meterkast, kapstok en wc.
Lichte woonkamer (3,45/2,45 x 7,85m) voorzien van eikenhouten vloer.
Keuken (1,80 x 3,65) voorzien van inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.

1e verdieping
Vanuit de trapopgang zijn via de overloop (2,10 x1,75m) 2 slaapkamers toegankelijk. De slaapkamer aan de voorzijde (3,50 x 2,80m) heeft een grote inbouwkledingkast. Aan de achterzijde is een slaap-/ werkkamer (3,50 x 2,50m) gesitueerd.
Writen on 27-04-2016
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.