logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Joseph Haydnlaan 77 te Utrecht, sold

In de populaire wijk 'Oog in Al' ligt deze royale, sfeervolle tussenwoning met verzorgde voortuin, heerlijke achtertuin met berging en een achterom. De woning is uitstekend onderhouden en licht door de aanwezigheid van de grote raampartijen.

De woning is eind 2004 grondig gerenoveerd, er is o.a. een extra badkamer en keuken geplaatst, waardoor dubbele bewoning mogelijk is. Door het plaatsen van 2 nieuwe dakkapellen is een prachtige ruime zolderkamer gecreëerd.

Oog in al is een sterk in opkomst zijnde woonwijk. Naast het prachtige park is het recent ontwikkelde Cereal terrein ook een echte trekpleister van de wijk. In deze voormalige soja fabriek is een leuke horeca gerealiseerd en het cultuurcentrum Wilde Westen. De grote scholen maken de wijk ook zeer aantrekkelijk voor jonge gezinnen.

INDELING
Begane grond:
Voortuin, entree, hal, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast met toegang tot de kruipruimte, toiletruimte voorzien van een toilet en fontein, deur naar lichte woonkamer met eiken houten vloer en toegang naar de slaapkamer met deur naar tuin. De slaapkamer heeft tevens een doorgang naar knusse badkamer voorzien van wastafel, handdoekradiator en douche. Vanuit de hal bereikt u de dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten; 5-pits gasfornuis, oven, dubbele spoelbak, koelkast en vaatwasser. Middels een deur bereikt u ook hier de sfeervolle tuin met berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping, bergkast met wasmachine-aansluiting, ruime slaap/woonkamer (voorheen 2 slaapkamers) keuken aan de achterzijde 4-pits gasfornuis, oven, spoelbak, koelkast en vaatwasser en deur naar balkon. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een douche, hangend tweede toilet, vaste wastafel en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Overloop met Velux dakraam, bergruimte achter de knieschotten, kast met CV-opstelling en toegang tot grote slaapkamer. Deze volwaardige kamer is voorzien van twee dakkapellen. Vanaf de overloop is er tevens toegang tot een kamer aan de achterzijde, nu in gebruik als kantoor.
Writen on 02-02-2016
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.