logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Koningsweg 18 sold

Fris, zonnig, licht en volledig gemoderniseerd drie- (voormalig vier) kamerappartement aan de groene Koningsweg in het geliefde Utrecht oost. Het appartement is gelegen op de hoek van de eerste verdieping van appartementencomplex Kranenburg.

In 2012 is het appartement helemaal vernieuwd en voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en toilet, glad stucwerk, vernieuwde meterkast, fraaie laminaten vloer en op maat gemaakte inbouwkasten. Vanaf het zonnige balkon op het zuiden is het van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk genieten.

Het bijzondere van deze plek is dat ’t Ledig Erf en de Oude Gracht op loopafstand zijn én dat je daarnaast binnen de kortste keren midden in de natuur kunt staan. Op slechts vijf fietsminuten bevinden zich de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen: een omgeving waar de stad mijlenver weg lijkt. Dagelijkse boodschappen doe je om de hoek en uitvalswegen en snelwegen zijn zeer snel en goed bereikbaar.

Indeling
Entree met inbouwkast op maat. De entree geeft toegang tot de gang en het gemoderniseerde toilet met fonteintje. De gang geeft toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. De grote woonkamer bestaat uit twee samengevoegde kamers en geeft toegang tot het balkon. Door de flinke raampartijen is de woonkamer mooi licht en zonnig. De luxe keuken is geheel gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. In de keuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en een tweede toegang tot het balkon. De prachtige badkamer is voorzien van luxe sanitair en tegels. In de grote slaapkamer aan de achterzijde bevinden zich op maat gemaakte inbouwkasten. Deze slaapkamer is gesitueerd op het noorden waardoor het er altijd lekker koel is. De slaapkamer aan de voorzijde wordt momenteel gebruikt als studeerkamer.

Op zoek naar een compleet gerenoveerd appartement, dat zonder klussen betrokken kan worden, en dat op een bijzonder goede plek in Utrecht ligt? Neem dan contact op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.
Writen on 08-07-2015
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.