logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Linnaeuslaan 32 te Utrecht, sold

In de mooiste laan van de jaren’30 woonwijk Tuindorp komt deze sfeervolle woning beschikbaar. De woning is vernieuwd met behoud van vrijwel alle oorspronkelijke stijldetails, zoals glas in lood, kamer en suite, paneeldeuren, tegels, schouwen en deurgrepen. De woning is licht en helder, met open keuken, gerenoveerde zolder en volledig nieuw stucwerk. De woning ligt aan een brede laan met middenberm die zorgt voor veel privacy en licht, het hele jaar door.

BEGANE GROND:
Entree met originele tegels, hal, trapkast, toilet. Lichte woonkamer-en-suite met glas-in-lood suitedeuren, gestucte muren en plafonds. In de achterkamer bevindt zich de open keuken met RVS fornuis. Voor- en achterkamer zijn voorzien van de originele inbouwkasten, schouwen en deuren. Openslaande deuren leiden naar de goed aangelegde tuin met houten schuur.

EERSTE VERDIEPING:
Twee ruime slaapkamers, waarvan de achterkamer met balkon over de volledige breedte. Beide kamers beschikken over originele raampartijen en een vaste kast. 1 kleine slaap/studeerkamer met vaste hoekkast. Nette badkamer met ligbad, douche, toilet, vloerverwarming en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Zeer ruime en lichte zolder met hoge nok, comfortabel in de zomer en winter door de goede isolatie. Door de grote erkers voor en achter ontstaat veel ruimte. Er zijn op maat gemaakte kledingkasten in de stijl van de zolder en schuifkasten over de volle breedte van het huis. De kasten voor wasmachine en droger completeren het geheel. Er is een mogelijkheid om hier 2 kamers en een vliering te realiseren.
Writen on 05-11-2015
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.