logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Linnaeuslaan 34 te Utrecht, sold

In de mooiste laan van de jaren’30 woonwijk Tuindorp komt deze sfeervolle woning beschikbaar. De woning is vrijwel geheel vernieuwd met behoud van oorspronkelijke stijldetails, zoals paneeldeuren en tegels. De woning is licht en helder en ligt aan een brede laan met middenberm die zorgt voor veel privacy en licht, het hele jaar door.

Indeling:
BEGANE GROND:
Entree, tochtportaal met originele tegelvloer en tegel lambrisering, hal, trap/kelderkast, toilet met fonteintje, geheel vernieuwde keuken (2015) met veel kastruimte, vaatwasser en op maat gegoten terrazzo aanrecht (2015), lichte woonkamer met zonnige erker met extra lichtinval boven de erker. De woonkamer is recentelijk geheel gestuukt, inclusief plafond en plafondlijsten (2013). De muur tussen de keuken en de woonkamer is in de zestiger jaren reeds doorgebroken en heeft plaatsgemaakt voor een zeer ruime, op maat gemaakte, wandkast die zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer te gebruiken is. Uiteraard bestaat hier ook de mogelijkheid om op zeer eenvoudig wijze een open keuken te realiseren.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, prachtige badkamer die in 2013 compleet vernieuwd is met smaakvol gekozen sanitair en Winkelmans tegelvloer, welke geheel in stijl is met de sfeer en het originele tegelwerk van het huis; inloopdouche, ligbad, inbouw kranen, vloerverwarming en toilet. Twee ruime lichte slaapkamers, waarvan de achterkamer met openslaande deuren naar inpandig balkon over de volledige breedte en twee vaste kasten, de slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en extra kast/bergruimte onder het raam. Een kleine slaap/studeerkamer aan de voorzijde met vaste hoekkast.

TWEEDE VERDIEPING:
Zeer ruime zolderetage met hoge nok bestaande uit een grote overloop met vaste kast en twee slaapkamers met bergruimte achter knieschotten, vliering geschikt voor berging boven beide zolderkamers.
Writen on 24-02-2016
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.