logo-regio-utrecht-internet-makelaars
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 242 1116

Van den Broekstraat 63 te Utrecht, sold

Leuke, goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met dakkapel en een eigen parkeerplaats, gelegen in de kindervriendelijke wijk ’t Zand/ de Bongerd.

De woning met voortuin en achtertuin ligt in een rustige, ruim opgezette straat. Aan het einde van de straat bevindt zich de groene strook “het Lint”, onderdeel van het Maximapark. Alle wenselijke voorzieningen, zoals winkels, scholen en diverse leuke eet- en drinkgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Het NS-station Utrecht-Terwijde is op loopafstand gelegen en de trein brengt u in 5 minuten naar hartje Utrecht.

Indeling begane grond:
Entree, hal met garderobe, toiletruimte, meterkast en toegangsdeur naar de woonkamer. De tuingerichte uitgebouwde woonkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning biedt veel ruimte en is lekker licht. De open keuken aan de straatzijde is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals: een koel/vries combinatie, een combi-oven en een vaatwasser. De gehele woonlaag is voorzien van een nette laminaat vloer.

De zonnige, ruime achtertuin (ca 12 meter diep) gelegen op het zuidoosten, is voorzien van een vrijstaande houten berging en een achterom. Aan de zijkant van het woningblok bevindt zich de eigen parkeerplek.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers over de volledige breedte van de woning (mogelijkheid tot 3 slaapkamers) en toegang tot de nette, volledig betegelde badkamer. De badkamer voorzien van tweede zwevend toilet is eenvoudig maar netjes.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een afgesloten royale open ruimte voorzien van een grote dakkapel. Deze verdieping biedt u nog alle mogelijkheden om naar eigen wens en inzicht in te delen. Zo is het mogelijk om hier nog 2 kamers te realiseren. Op deze verdieping bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting.
Writen on 21-05-2016
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.